ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: Gittiğiniz okul: bLog:
Konu: Geri: rüyalarınızı anlatın! Paz Haz. 01, 2008 6:03 am
rüyamda en başta handemle olmak üsere sınıfça antalyaya gitmiştik. atike hande we bn bi odada kalıoduk yanumusdada umut,alican,çağlar, odalar 3 kişilikkk fln hergün denisdeyis ders yoqq umutumla yakamosu islioduum handede alicanla çağların arasında kalmış dondurma yiyodu : : D:D:D:D:D nasuuuu ama
ღ°•.♥.•°ღSitenin Bitanesiღ°•.♥.•°ღ
SiTe SenCe NaSıl ??? : süper öTesi
ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: 27.06.1995 Gittiğiniz okul: CemİL MidiLLi İ.Ö.O bLog:
Konu: Geri: rüyalarınızı anlatın! Çarş. Haz. 11, 2008 7:44 am
bnm qörüqümde yoshy, cemre bi de ben konser verioduk sonraa şarkı bitince herkess ipek ipek die baqırıyordu bnde yoshy ve cmereye tezahürat yapıodum ondan sonra otele qtitk odaLarda 3 kişiLik kaLmamış sadece 1 tane tek kişiLik varmış bis yoshy cemre ve bn o tek kişiLik yatakta beraber yatıoduk
sprdi...keşke qerçekoLsaydı!
ღ°•.♥.•°ღSitenin Bitanesiღ°•.♥.•°ღ
SiTe SenCe NaSıl ??? : ...
bn rüyamda rock'n coke'a gitmiş kafa saLLıoduM rüyada oLsa sprdi diee geç kalktım hentbol maçına qeç kaldım biLerek kalkmadım sprdiiiiii
##£n $üP£R rOcKçI aDmN##
SiTe SenCe NaSıl ??? : yha tabi ki de süper
ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: 14.06.1994 Gittiğiniz okul: Atatürk i.ö.o bLog:
Konu: Geri: rüyalarınızı anlatın! Paz Haz. 22, 2008 8:15 am
rüyamda sbsden 1 yanlış çıkıodu
Harry*Gülce*Gülçin
SiTe SenCe NaSıl ??? : bomba gibi...
ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: 21-02-1995 Gittiğiniz okul: Hogwarts bLog:
Konu: Geri: rüyalarınızı anlatın! Cuma Kas. 21, 2008 11:22 am
bn rüyamda harry potter'la beraber ginny'i voldemort'tan kurtarmaya gidiodum.merdivenden çıkmamız gerekiodu.ron ve hermione 1. katta korkup kaçıyolardı.harry 2. katta kaçıodu.bn gidiodm ginny'i kurtarmaya voldemort'un karşısına geçip voldemort'la alay ediodm.Sonra o bna küsüp gidiodu ve bn de ginny'i kurtarıodm.
▼En Cİmßom Fanatiqii MoDumuZ RüMeySa▼
SiTe SenCe NaSıl ??? : çok gsl süpper ötesii ne denir ki başka xD
ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: 13.07.1995 Gittiğiniz okul: 4 Eylül i.ö.o bLog:
ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: 20 Subat Gittiğiniz okul: bLog:
Konu: Geri: rüyalarınızı anlatın! Salı Kas. 25, 2008 12:50 am
Hepsi fransada konser veriyordu, ama nedense ben konsere dikkat etmiyordum, kostümleri de kirmizi sari'ydi Tam konser bitti ki ben Cemrenin ve Yaseminin önünden geçtim. Cemre bana elini uzatti ve "gel gel" falan dedi Sonra da Yasemin beni çagirdi. "Sueda sen misin" dedi ve ben de bayilacakmi$ gibi evet dedim. Az daha aglicaktim XD Neden bilimiyorum ama Yasemin boylarimizi ölçtü, ve sanki o uzamis ve ben kisalmi$im gibi geldi. Yasemin banada küçük oldugumu soyledi. Cemre de "Cemre arkada$in nerde dedi" bende gosterdim ve onu getirdim, Gülçin arkada$im ve Eren arkada$im yoktu, bende Eren arkada$imi mazalarda aramaya gittim, çok yoruldum ve geri geldim, ak$am olmu$tu, çok korktum, çok az görüyordum, Hepsi gitti mi diye merak ediyordum. Sonra Onlarin seslerini duydum, hemen yanlarina gittim. Hepsi grubunda Gülçin yoktu ve benimlede Eren arkada$im yoktu.
Sonra da telefonum çaldi :'(
{...Grup Hepsi Senin Bitanenღ...}
SiTe SenCe NaSıl ??? : spr ötesi..
Konu: Geri: rüyalarınızı anlatın! Çarş. Ara. 03, 2008 2:03 am
Rüyamda herşeim (Emmy*m)ile Harry Potter film çkimleri qitmştikk.. Bi kaç ybncı insan qörüodum.. Sonra ynıma Daniel qeldi.. Hmen atldmm tbii yniixD imza aldm foto çkildik Sonra Emma'yla beraber üçümz foto çkildik çok qüzeldi yaa (:
ama ndense Rupert*m yoktuxDxD
Harry*Gülce*Gülçin
SiTe SenCe NaSıl ??? : bomba gibi...
ÖzeL BölüM Doğum tarihiniz: 21-02-1995 Gittiğiniz okul: Hogwarts bLog: